Davant les seves imposicions continuem desobeint

L'Alcaldessa de Berga i militant de la CUP, Montse Venturós, ha tornat a ser citada a declarar avui dilluns al matí pel Jutjat d'Instrucció número 1 de la ciutat, després que el passat 5 d'abril es negués a entrar als jutjats per haver mantingut l'estelada al balcó de l'Ajuntament durant les darreres eleccions al Parlament i al Congrés del passat 27 de setembre i 20 de desembre del 2015. 

L'Alcaldessa de Berga i militant de la CUP, Montse Venturós, ha tornat a ser citada a declarar avui dilluns al matí pel Jutjat d'Instrucció número 1 de la ciutat, després que el passat 5 d'abril es negués a entrar als jutjats per haver mantingut l'estelada al balcó de l'Ajuntament durant les darreres eleccions al Parlament i al Congreso del passat 27 de setembre i 20 de desembre del 2015. 

Des de la CUP rebutgem de manera flagrant aquest procés judicial i donem tot el nostre suport a l'Alcaldessa per haver obeït a la voluntat democràtica del poble berguedà que, en un Ple municipal i per amplia majoria, va aprovar no despenjar l'estelada fins el dia de la independència. 

En les darreres setmanes i mesos les agressions de l'Estat espanyol contra el procés d'independència han esdevingut el pa de cada dia. A Berga ja hem dit prou, ens erigim desobedients contra una justícia que condemna la democràcia i allò sorgit de les urnes. Diem prou a les misèries d'un Estat putrefacte. El procés d'alliberament del poble català continua avançant de forma definitiva i irreversible. Cada cop més catalans tenen clar que només una ruptura envers l'actual estructura política, econòmica i social pot redreçar l'actual situació de somnolència i renúncies en la que ens trobem. I només la independència pot conduir a aquest horitzó. 
 
Convoquem avui a les 7 de la tarda a la Plaça de Sant Pere a la concentració de suport a la Venti.

Sense desobediència no hi ha independència.
Construïm la República Catalana per canviar-ho tot!