LA CUP DE BERGA SORTEJA 6 SALTS DE PLENS

La CUP sortejarà els 6 salts de plens que corresponen als seus càrrecs electes a l’Ajuntament de Berga. Per novè any consecutiu, els regidors i regidores de la CUP cedeixen els salts de què disposen com a membres del consistori, mostrant així la voluntat de facilitar l’accés del conjunt de la població a participar de la festa i perquè no creuen que mereixin aquest privilegi.

Actualment, dels més de 400 salts de plens que hi ha al llarg de tota la Patum, la majoria són gestionats directament per la comparsa. L’Ajuntament de Berga disposa de 40 salts, una part dels quals es distribueixen entre els treballadors i tradicionalment se'n reparteixen als Administradors i un a cada regidor/a de l'Ajuntament. La CUP opta per sortejar públicament els 6 que li corresponen.

Per participar al sorteig caldrà ser major d'edat i inscriure's presencialment a la taula que dissabte 21 de maig estarà situada a la Plaça Viladomat (de les 11 del matí a la 1 del migdia) i a la Plaça de Sant Joan (de les 5 de la tarda a les 8 del vespre). No es podran fer inscripcions per internet ni es podran apuntar terceres persones. A les 8 del vespre de dissabte es farà el sorteig dels 6 salts de plens entre tots els participants i es comunicarà el resultat als afortunats.