La CUP sorteja tres salts de plens

PATUM 2015

Els tres regidors de la CUP sortegen entre els patumaires els salts de plens de Patum que els corresponen com a càrrecs electes de l'Ajuntament de Berga. El 2015, per vuitè any, els regidors de la CUP cedeixen aquest dret que tenen tots els components del consistori. La CUP sorteja els salts de plens per ser fidels als processos participatius i oberts que defensa i perquè no creu que els regidors mereixin aquest privilegi.
 
Els sistemes per aconseguir un salt de plens són poc clars i el sorteig és una via ben transparent. En tota la Patum hi ha 400 places per saltar de ple i, d'aquestes, una part estan reservades als regidors de l'Ajuntament. Cada regidor pot decidir què en fa d'aquest dret i des de la CUP s'opta per sortejar-los públicament.
 
Les persones que hi vulguin participar han de ser majors d'edat i inscriure's presencialment a la taula situada a la Plaça de Sant Joan el proper dissabte 30 de maig de 4 a 8 de la tarda. No es poden fer inscripcions per internet i no es poden apuntar terceres persones. Quan es tanquin les inscripcions es farà el sorteig dels 3 salts de plens entre tots els participants i s'avisarà els afortunats.