20.350 euros malgastats en propaganda política del PSOE a Berga


Finalment, amb el suport de la CUP i malgrat la disconformitat del PSC, a la nostra ciutat es faran 11 actuacions amb la "subvenció" del Fons Estatal d'Inversió Local.


Darrerament ens han arribat notícies que totes aquestes obres vindran acompanyades d'un cartell del Ministerio de Administraciones Publicas, on queda ben clar qui és el qui paga. Cal dir, però, que el Ministerio de Administraciones Públicas no paga RES, en tot cas retorna una part ínfima del que paguem cada any a Espanya per a que s'ho gastin en Cazerias de Ministros, en yates pels borbons, o en mantenir els señoritos que en ple S.XXI encara existeixen a la Meseta, a Extremadura, a Andalusia i en altres indrets d’aquesta Monarquia bananera anomenada Espanya.


Al que anàvem, però. El preu de cada cartell és de 1850 euros, multiplicat per les 11 actuacions són 20.350 euros, xifra gens menyspreable que es podria destinar inclús a realitzar alguna altra actuació menor. Estem parlant de macrocartells de 4 metres d'amplada per 5 d'alçada, amb el conseqüent impacte visual, ocupació de la via pública i les molèsties a la ciutadania que ocasionarien.
Per tant, vam demanar a l'equip de govern que no permeti la instal·lació de cap d'aquests cartells a la nostra ciutat ja que entenem que són recursos públics destinats únicament a propaganda política, i vam demanar al PSC, que s'omple la boca contínuament amb mesures per afrontar la crisi econòmica i amb polítiques d’austeritat econòmica que mai han dut a la pràctica quan han tingut l’oportunitat, que secundessin i recolzessin el prec que des de la CUP vam formular a l’equip de govern, cosa que no van fer, posant la seva propaganda per davant els interessos de la ciutat.