Homofòbia mai més, ni a Berga ni enlloc

Des de l'Esquerra Independentista volem mostrar la nostra solidaritat amb l'Andy i en Jorge, els dos joves que aquesta matinada ha estat agredits a la Ronda Moreta de Berga.

Creiem fermament que qualsevol forma de LGTBIfòbia ha de ser resposta amb la contundència del rebuig més absolut del conjunt de la societat. Cal treballar fermament per eliminar l'homofòbia de les estructures socials i discursives, eradicant d'una vegada per totes aquesta xacra que ens allunya de la igualtat. 

L'agressió que hem viscut a Berga aquesta matinada no és anecdòtica; només és una mostra de la violència que aquest col·lectiu viu de manera quotidiana. És per això que des de l'Esquerra Independentista fem nostra la seva lluita i ens posem al seu costat en la denúncia de qualsevol tipus d'agressió homòfoba. Seguirem lluitant per l'assoliment d'una societat plenament lliure, on tothom tingui el dret a estimar com i a qui vulgui, de viure la seva sexualitat de manera lliure, sense prejudicis de cap tipus.

Demà, 13 de març, a les 19h, ens trobarem a la plaça de Sant Pere com a mostra de solidaritat i per rebutjar de manera contundent la violència.

Cap agressió sense resposta. 

Andy i Jorge, estem al vostre costat.